Embed

Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban. És kicsit sem barátságos…
A tízéves Martin édesapja rejtélyes körülmények között tűnt el, az anyja antidepresszánsokon él, ő pedig nem tud aludni – nagyon fél a sötétben. Egyedül a nővére hiszi el neki, hogy nem csak gyermeki képzelgésről van szó: ő is találkozott már az árnyékkal, aki csak addig erős, amíg fel nem kapcsolják a villanyt.
A fiatal nő magához menekíti az öccsét, de a régi árnyak elől nem lehet ilyen könnyű elmenekülni. Ha meg akarnak szabadulni a félelemtől, az anyjukhoz kell segítségért fordulniuk. Vissza kell menniük a hatalmas, zegzugos, félhomályos házba, hogy együtt töltsenek egy éjszakát, és fényt derítsenek a régi titokra.
Ezt az éjszakát sosem fogják elfelejteni. Ha túlélik.

David Sandberg először kisjátékfilmként készítette el horror sztoriját, ami hihetetlen nagy nézettséget generált a youtube-on: James Wan az elmúlt évek legsikeresebb horrorfilmjeinek készítője ezért segítette hozzá, hogy megrendezhesse a nagyfilm-változatot is. Az eredmény hátborzongató lett… és nagyon hihető:
hiszen mindenki félt már a sötétben. (Intercom)лобановский александр харьковшины росава4tourismdver-nikлидов.рф разводтиц пиар

Kategorija:

Misztikus