Embed

Szeretettel ajánlom Mindenkinek !!!
Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 93 perc, 1991….AZ ESÉLY(Chance of a Lifetime)
Szereplő(k):

Betty White (Evelyn Eglin)
Leslie Nielsen (Lloyd Dixon)
Ed Begley Jr. (Darrel)
Michael Tucci (Randall)
Ann Turkel (Tippi)
Evelyn Eglin minden idejét néhai férje vállalkozásában tölti. A férfi halála óta, tíz éve, szigorú napi beosztást követ. A társasági élet már a távoli múlté: nem jár el sehová, és az életben tulajdonképpen semmi öröme sincs. Barátai és munkatársai aggódva figyelik, hogyan hullik darabokra kapcsolata fiával, Darrellel, akivel egykoron igazán bensőséges viszonyt ápolt.
Egy nap aztán egy egyszerű vizsgálat során orvosa, Dr. Edelman közli vele, hogy halálos betegségben szenved, és mindössze hat hónapja van hátra. Azon tipródva, hogy mit tegyen ilyen helyzetben, egy televíziós hirdetés hatására úgy dönt, félreteszi munkáját, és két hétre Mexikóba utazik. Mindenkit meglep az utazás híre, hiszen Evelyn nem olyan ember, aki csak úgy vakációra megy. A betegségét természetesen mindenki előtt titkolja.
Mexikóban összefut egy sármos özvegy férfival, Lloyd Dixonnal. A férfi vacsorára hívja, amit Evelyin nem utasít el, bár ezen maga is meglepődik. Mivel nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, úgy döntenek, hogy a következő napon vitorlázni mennek. A következő néhány napban Evelyn újra az az elbűvölő, lelkes és szellemes asszony lesz, aki a férje halála előtt volt. Lloyd és Evelyn a nyaralás során minden idejüket együtt töltik: táncolással, szórakozással és bolondozással múlatják az időt, és szép lassan egymásba szeretnek.
A varázs hirtelen megtörik, amikor Dr. Edelman azzal a hírrel hívja fel Evelynt, hogy korábban téves diagnózist adott, és az asszony nem haldoklik.
Александр Фильчаков прокурорФільчаков прокурорморские круизы по средиземному морюбинарные компаниисамый тонкий ноутбук samsunghotel golden ring moscow russia

Kategorija:

Vígjáték