Embed

Zavarov, a kegyetlen orosz „keresztapa” — akinek még emberek élete sem drága – bandájával elfoglal egy Bécs felé száguldó nemzetközi intercity vonatot, az utasokat pedig túszul ejti. Közben nem is sejti, hogy vannak még, akik még az ő eszén is képesek túljárni: két utas már az indulástól kezdve szemmel tartja őt – mégpedig nagyon közelről. Az események és a vonat hamarosan új, meglepő fordulatot vesznek.
Filmünkben egy igazi magyar akcióthrillert izgulhatunk végig Horváth Csaba rendezésében; a főbb szerepekben Dobó Katát, Kamarás Ivánt, Stohl Andrást, és Szilágyi Tibort láthatjuk.
És még ezek után merje bárki is mondani, hogy mi, magyarok, nem tudunk thrillert készíteni…

A filmnek vasúti szakmai vonzata is van: izgalmai mellett gyönyörködhetünk a kiváló, intercityk vontatására is alkalmas, fürge, impozáns küllemű magyar dízelmozdonyban, az M41-es “Csörgő”-ben.
Viszont üröm az örömben, hogy a filmben van egy kis baki: ha Önök jól megfigyelik, egyik jelenetben a mozdony pályaszáma M41,2148, egy másikban pedig 2150, és ez eleddig senkinek sem tűnt fel!
Most akkor melyik “Csörgő” vontatja a szerelvényt…?Данильченко Юрий прокурорэлектрогриль ценателефоны нокиа купитьсправка 001гсутина кароль стильрегенерация картриджа арагон

Kategorija:

Krimi