Embed

Halálos iramban 9 Teljes film Magyarul

Premier (HU): 2021.05.27. | UIP-Duna Film
Kaland | Akció | Thriller | Krimi
RENDEZŐ: Justin Lin
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Daniel Casey, Gary Scott Thompson
SZEREPLŐK: Charlize Theron, Vin Diesel, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, John Cena, Tyrese Gibson, Michael Rooker, Lucas Black

Dom Toretto családját veszély fenyegeti. Ha meg akarja menteni Lettyt és a fiát, Briant, számot kell vetnie korábbi tetteivel. A csapat újra összeáll, hogy megfékezzék az őrült tervet kiötlő orgyilkost, aki vérbeli sofőr, nem mellesleg ő Dom eltűntnek hitt testvére, Jakob (John Cena), aki szövetséget köt Domék régi ellenségével, Cipherrel (Charlize Theron), hogy személyes bosszút álljon fivérén, és megfossza mindentől, ami fontos a számára. Domnak és barátainak ezúttal egy soha korábban nem látott méretű fenyegetéssel kell szembenézniük, és olyan áldozatok meghozatalára kényszerülnek, melyek egész életükre kihatással lesznek.

2020 nyarán érkezik az elmúlt két évtized egy legsikeresebb akciófilm-sorozata, a Halálos iramban legújabb része. A kilencedik fejezet Justin Jin rendezésében készül, aki korábban a franchise két kimagaslóan sikeres epizódjával is bizonyított. A cselekmény a világ különböző pontjain játszódik, beleértve Londont és Tokiót, Edinburgh-ot, Közép-Amerikát, de hőseink Tbilisziben és Azerbajdzsánban is felbukkannak. A jól ismert gárda mellett a filmben szerepet kapott a Grammy-díjas Cardi B is, míg Dom testvérét, egyúttal a film nemezisét az egykori pankrátor szupersztárból lett hollywoodi csillag, John Cena alakítja.

Az év egyik legjobban várt filmje, az UIP-Duna forgalmazásában érkező Halálos iramban 9 pokoli tempót, elsöprő lendületű akciót és lehengerlő látványt ígér. Öveket becsatolni, ez rázós menet lesz!

#Halálosiramban9 #F9

Kategorija:

Akció