Embed

Miss Fisher rejtélyes esetei

színes, magyarul beszélő, ausztrál krimisorozat
Epizód leírása:

Kokain blues I./1. rész

Az 1920-as évek Ausztráliájában játszódó sorozatban a méltóságos Miss Phryne Fisher hosszú távollét után visszaérkezik Ausztráliába, ahol elfogadja egy régi barátnője ebédmeghívását. Azonban barátnője férje gyilkosság áldozata lesz, az úri kisasszony pedig különös késztetést érez arra, hogy kinyomozza a tettest.

Sorozat leírása:

Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold.
Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit.
A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Szereplők

Essie Davis (Miss Phryne Fisher)
Richard Bligh (Mr. Butler)
Ashleigh Cummings (Dorothy Williams)
Nathan Page (John Robinson nyomozó)
Hugo Johnstone-Burt (Hugh Collins)
Travis McMahon (Bert)
Miriam Margolyes (Prudence)Александр Фильчаков Васильевичспінінги цінатуры по украине из херсонакак с компьютера отправить смс на мобильный телефонeggs donor agenciesrussian national tourist office

Kategorija:

Egyéb