Embed

Tartalom:
Damian, a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes önkívület, mint elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva. De talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere felajánlja Damiannek, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. Az üzletember igent mond az ajánlatra, és hamarosan új és fitt testben ébred. A középkorú, tapasztalt Damian ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. Eleinte – mert a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét. Csakhogy azok, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejtegetnek a világ elől, és bármire képesek, hogy azt megőrizzék.
Vajon tudatátvitellel az emberek örökké élhetnek? De vajon milyen kockázatokkal jár, ha egy halott testbe helyeznek át egy emberi elmét? Tarsem Singh csavaros sci-fijében mindez már a valóság, ami tele van útvesztőkkel, egy halott test öntudatra ébredésével, és egy elme önmagán kívüli létezésével.
színes, amerikai sci-fi dráma, 2015
rendező: Tarsem Singh
forgatókönyvíró: David Pastor, Álex Pastor
operatőr: Brendan Galvin
zene: Dudu Aram, Antonio Pinto
producer: Ram Bergman, James D. Stern
vágó: Robert Duffy
szereplő(k):
Ryan Reynolds (Damian)
Natalie Martinez (Madeline)
Michelle Dockery
Matthew Goode (Albright)
Sir Ben Kingsley (Damian)
Victor Garber
Sam Page (Carl)
Derek Luke (Anton)Фільчаков Олександр Васильович прокурорnew siberiaотзыв о компанииотзывы traderushгугл эдворсавтономное электрическое отопление

Kategorija:

Dráma, Sci-fi