Embed

R.I.P.
A filmben szereplő “Terminátor” Karsai Ferenc, alias Hypós Feri 2010. június 23-án agyvérzésben hunyt el a székesfehérvári kórházban.

Végre egy magyar film, ami elvisz minket a Blaha-Nyugati tengely aluljáróinak és presszóinak cigiszagú világába. Műfaját tekintve ál-bűnügyi riportfilm, kicsit a Roncsfilm stílusában, csak nem olyan tréfásan.

Főszereplője Cérna, aki ki akar törni a hajléktalan, alkesz életmódból és ezért nagy nehezen összehoz magának egy popcorn-gépet. Jól is megy neki, “dől a lé”, aztán beüt a krach: az összes megtakarított pénzét (3 millát) lenyúlja az egyik volt kocsma-komája, Sutyi (mindenkinek csak ilyen neve van), aki mellesleg az alkalmazottja volt. A rendőrség – a tőle megszokott módon – semmire sem képes, ezért hát kisemberünk a saját kezébe veszi az ügyet.

Két eredeti hús-kopasz behajtó segít is neki a pénzt visszaszerezni. Terminátor és Penge, akik hivatalosan csak biztonsági őrei egy night clubnak, saját kifinomult, 90-es évek beli módszereikkel (baseball ütő, balta) nyomoznak a csövesek, alkeszek és kurvák meseszép világában. Megindító történetüket egy béna riporter és saját készítésű felvételeik segítségével követhetjük nyomon.

Megjegyzés: A főkopasz Terminátort Hipós Ferenc (leánykori nevén Karsai Ferenc), a Fradi vezérszurkolója alakítja, aki már akkor óriásira volt gyúrva, amikor még a feketenagykocsisok nem is hallottak szteroidról vagy tetoválásról. Állítólag akkora beleéléssel játszott a filmben, hogy az egyik jelenetben a behajtó-szerep hevében előkapott egy bolgár típusú zsebkést és azzal hadonászott. Senki nem szólt neki, hogy ez nincs is benne a forgatókönyvben.
Kihagyhatatlan!Лобановскийmarafon.ruпроцессоры для ноутбукакрючкизубные протезы ценаавиа доставка из китая

Kategorija:

Dráma