Embed

Rosamunde Pilcher: A szerelem útjai romantikus film
A zeneművészeti hallgató, Caroline Bartling eljön az anyja, Miranda vidéki szállodájába néhány napos pihenésre. A találkozás most sem súrlódásmentes.
Miranda nem veszi komolyan a lánya zenei tanulmányait, és sürgeti Caroline-t, hogy tűzzék ki végre a bankár fiával Reginald Coborn-nal kötendő esküvőjük napját. A tulajdonképpeni hoteltulajdonos, Sam Turner Miranda férje és Caroline mostohaapja, aki fél évvel ezelőtt a tengeren nyomtalanul eltűnt.
Az örökösödési eljárás csak akkor zárulhat le, ha Sam-et hivatalosan is holttá nyilvánították. Mirandát sürgeti az idő, szeretné a szállodát modernizálni és Reginald apjánál kedvező feltételekkel vehetne fel erre kölcsönt.
Váratlanul ebbe a feszült légkörbe érkezik meg Kanadából James Turner, Sam első házasságából született fia, aki immár sikeres zongorista.
A fiú és mostohaanyja között mindig is feszült volt a viszony, mely azzal végződött, hogy apjával is – a nevelőanyja miatt összekülönbözve elhagyta a hazáját. Egyszerre csak ott áll egymással szemben Caroline és James. James nem is sejti, hogy ő Miranda lánya, aki még mint kislány már szerelmes volt beléje. A fiú azt hiszi, hogy a lány csupán a hotel egyik alkalmazottja, akibe a fiú azonnal beleszeret.
Caroline számára is világos, hogy James élete nagy szerelme volt, és most is az. Ugyanakkor nem fedi fel kilétét. Aztán egyből összecsapnak a hullámok a fejük felett.

Kategorija:

Sorozat