Embed

Rosamunde Pilcher – Dadus kerestetik Romantikus film
Amy Truman gonddal küzd. Mint végzős diák a Boldhami Dadaképző Intézetben egy paparazzi ellen elkövetett karate-támadás miatt a próbaéven belül a második munkahelyét is elfuserálta.

Mostanra már csak egy lehetősége maradt, hogy a képzését sikeresen befejezze. Mégpedig azzal, ha nem hagyja az anyai örökségét füstbe menni, ami őt azonban a nem szeretett dadus szerepbe kényszerítené.

Problémája van Ryan Rushtonnak is. Miután befejezte Fokvárosban a borászképzését, visszatért Cornwallba. Az apja, Andrew szívrohamot kapott, és momentán nincs abban a helyzetben, hogy a családi birtokot és a hozzátartozó ménest is vezesse. A legnagyobb gond mégis Ryan öccse, Noah, aki az autista problémája miatt állandó felügyeletre szorul.

Így kerül sor arra, hogy Ryan dadust keres öccse számára és Amy lesz ez a dadus. Ez viszont közel sem jelenti azt, hogy meg is tudnának egyezni abban, mi lenne a megfelelő bánásmód Noah számára, sőt már kezdettől fogva ezen megy köztük a vita. Amynek köszönhetően, Ryan egyre közelebb kerül az öccséhez és ezáltal a nőhöz is.

Ryan dél-afrikai mennyasszonyának, Kristin Myersnek pedig ez cseppet sem tetszik. A nő abban reménykedik, hogy Ryan a lehető leghamarabb eladja a birtokot, hogy visszatérhessen hozzá Fokvárosba megvalósítani régóta dédelgetett álmát, saját szőlőbirtokot és pincészetet teremthessen.

Még valakinek nem tetszik Amy és Ryan egymás iránt érzett szimpátiája, ez pedig Lisa Browning, Amy szaktanára és anyai barátnője. Lisa Browning maga is dadus volt több mint 18 évvel ezelőtt a Rushton családnál, és a beteg anyát helyettesítette. Eközben aztán megtörtént egy romantikus éjszaka közte és Andrew között, ami nem maradt következmények nélkül.

Amy nem is sejti, hogy Lisa őt ilyen fájdalmas szerelmi tapasztalattól szeretné megóvni. Csupán amikor Andrew egészségi állapota drámai módon megromlik, akkor dönt úgy Lisa, hogy Cornwallba megy a múltja és közös felelősségük kérdésében rendet teremteni.

Kategorija:

Vígjáték