Embed

Szerelemhajó
A bátor kapitány

színes, amerikai filmsorozat, 10. rész, 55 perc, 1998 (12)

rendező: Peter Baldwin, Bruce Bilson
forgatókönyvíró: Kay Camden, Michael Chessler
operatőr: James Chressanthis, Rick F. Gunter
zene: Charles Fox, Kevin Kiner
producer: Jon Paré
vágó: Daniel Cahn, Jeff Gourson, Bud Hayes, Richard E. Rabjohn, Janet Weinberg

szereplő(k):
Robert Urich (Jim Kennedy kapitány)
Phil Morris (Will Sanders)
Joan Severance (Camille Hunter)
Corey Parker (John Morgan doktor)
Randy Vasquez (Paolo Kaire)
Kyle Howard (Danny Kennedy)
Stacey Travis (Suzanne Zimmerman)
Heidi Mark (Nicole Jordan)
Jessica Alba (Layla)
Doug Savant (Josh Walters)

Az aktuális rész ismertetője: Nicole-ból kapitány lesz, a luxushajó legénysége ezért lázadni készül. Ez alkalommal is egy különleges fickó utazik a fedélzeten, aki azért szállt fel a luxushajóra, hogy a rövidke kirándulás alatt feleséget találjon magának. Ugyanis, ha a közelgő születésnapjáig megnősül, 10 millió dollár üti a markát, ellenkező esetben azonban elszáll a busás örökség… Lou és Rocky ezúttal nem egymás ellen, hanem kivételesen egymásért harcol.

A film ismertetése: Új sorozatunkban útjára indul a Napsugár nevű luxushajó, fedélzetén Jim Kennedy kapitánnyal, a legénységgel és az utasokkal. Különös történéseknek, szerelmeknek, elválásoknak, bonyodalmaknak lehetünk tanúi az utazás során. Jim Kennedy kapitány problémás tinédzser fiát, Dannyt is kénytelen magával vinni. Will nem igazán örül, amikor megtudja, hogy ő lesz a felelős a fiú felügyeletéért. Az utazás alatt sor kerül egy rég áhított esküvőre, a humorista végre rászánja magát a házasságra.
Фильчаков прокурор харьковovariocentesisинвестиции в бинарные опционыпроект системы отопления частного домаadler russiaпродвижение контекстная реклама

Kategorija:

Romantikus