Embed

Tartalom
Farkasölőt halálra ítélik, de megmenekül, és bosszút akar állni a törzsének lemészárlásáért. A Szürke Kutyák klánjának utolsó tagja rettenthetetlen harcossá válik. Miután megmenekül a halál torkából, társával, Földi Denevérrel együtt útnak indul. Egyetlen cél vezérli: el akarja pusztítani az Vérszomjast, azt a kegyetlen gyilkost, aki mindenkit megölt a Szürke Kutyák falvában.
A Vérszomjas kastélyába hosszú út vezet, de Farkasölő végül sikerrel jár, megtalálja a kastélyt és legyőzi a fő gonoszt. Harc közben kiszabadít két rabot, a bölcs Tilornt és Niilitet, a rabszolgalányt. Hősünk elkíséri őket Galirad városába, ahol éppen nagy a felfordulás. Zsádoba, a gonosz druida bármelyik pillanatban megtámadhatja a várost.
Galirad királya mindent megtesz, hogy megmentse városát, ezért Vinitarhoz, a fiatal harcoshoz adja a lányát, aki megígéri, hogy megmenti őket a pusztulástól.
Elen hercegnőnek el kell indulnia újdonsült férjének országába, és megkéri Farkasölőt, hogy kísérje el a veszélyes úton. Farkasölő a hercegnő szolgálatába lép. Az út során sok titokzatos esemény történik velük, amíg apránként ki nem derül az utazás valódi célja…
rendező: Nikolai Lebedev
író: Mariya Semyonova
forgatókönyvíró: Nikolai Lebedev
operatőr: Irek Hartowicz
zene: Theo Green, Aleksei Rybnikov
szereplő(k):
Aleksandr Bukharov (The Wolfhound)
Oksana Akinshina (Helen)
Aleksandr Domogarov (The Man-Eater)
Igor Petrenko (Luchezar)
Juozas Budraitis (Dungorm)

лобановский александр компроматпародонтоз зубовdragonoptions отзывыкакой купить ноутбук для работыкак подобрать двери в интерьерекивок для балансира

Kategorija:

Fantasztikus